Leírás

Baseus Encok S17 vezeték nélküli fülhallgató – fekete

Nagyszerű kiegészítő ez a Sportos Bluetooth vezeték nélküli vízálló fülhallgató mindenki részére, aki aktív életmódot folytat.

Ideális aktív sporthoz.  A puha és ergonómikus szilikon füldugó és a fülhorog biztosítja, hogy a fülhallgató fülben maradjon még intenzív mozgás közben is .

Kiváló hangminőség jellemzi.  Széles, háromfrekvenciás, nagy felbontású hangtér, 12 mm átmérőjű mozgó tekercs egység és PU kompozit membrán. Hatékonyan optimalizálja az alacsony, közepes és magas frekvenciájú hangokat és növeli az audio felbontást. A hosszú órákig tartó tesztelések, javítások és a berendezés hangolása kivételes hangminőséget eredményezett.

Dupla akkumulátorral rendelkezik. Mindkét fülhallgatóhoz  50 mAh-os akkumulátor van. Ennek a megoldásnak és az alacsonyabb energiafogyasztást biztosító alkatrészeknek köszönhetően a készülék működési ideje jelentősen meghosszabbodott.  Készenléti állapotban a fülhallgató akár 200 órát is képes egyszerre tölteni. A teljes teljesítmény elegendő 7 óra zenehallgatáshoz vagy kb. 150 dal hallgatásához .

Beépített mágnesesek találhatók benne,  melynek köszönhetően, használaton kívül kényelmesen a nyakunkba tudjuk akasztani.  Ilyen módon mindig kéznél lesz.

A fülhallgató kialakítása hatékonyan csökkenti a különféle környezeti zajokat , amelyek zavarhatják a beszélgetések minőségét vagy a kedvenc dalok hallgatását.

Praktikus távirányító,  mindössze 3 gomb mely  elegendő a kiegészítő teljes kezeléséhez. Használhatja a bekapcsoláshoz, a műsorszám lejátszásához / szüneteltetéséhez / átugrásához, illetve a hívások fogadásához / leállításához / elutasításához.

Bluetooth 5.0 – A legújabb Bluetooth technológia használata garantálja az azonnali jelátvitelt / fogadást , és ezzel a fülhallgató – okostelefon kiváló együttműködését.

IPX5 vízálló besorolás – verejték- és esőálló. Tökéletes futáshoz, kocogáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységhez.