Leírás

Baseus Gamo H15 vezetékes fülhallgató – fekete

Fülhallgató, kiegészítő mikrofonnal. Nagyszerű kiegészítő azoknak a játékosoknak, akik ismerik a jó hang és a tiszta kommunikáció fontosságát a játék során.

Dupla mikrofonnal rendelkezik.  A távirányítón a kábelen elrejtett szokásos mikrofon mellett a fülhallgató kiegészítő, rögzíthető tartozékkal rendelkezik, amely rugalmas – 10 cm hosszú – mikrofonnal rendelkezik , amely lehetővé teszi a szájtól való távolság tökéletes beállítását, ami tiszta és olvasható kommunikációt jelent a virtuális játék során.

Szakadás – tiszta hang – A megfelelően kiegyensúlyozott fülhallgató-hang a tiszta és tágabb hang elvárt előnyeit biztosítja  az alacsony  és a magas hangok esetén. Könnyen megkülönböztetheti a csatazaj egyes hangjait, és megbecsülheti a távolságot, így teljes mértékben felkészülhet az ellenség érkezésére!

A tartozék ergonómikus kialakítása a 135 fokos dugaszokkal lehetővé teszi a fülhallgató tökéletes alkalmazkodását a fül alakjához, ezáltal biztosítva a  kényelmet, igy a  játékra összpontosíthat fájdalmas és fáradt fülek nélkül.

A játékosok szempontjából az ergonómikus 3,5 mm-es mini-csatlakozó azt jelenti, hogy a tartozék természetesen illeszkedik a kéz görbületéhez és így lehetővé teszi a telefon kényelmes tartását. Még csatlakoztatott fülhallgató mellett is teljes mértékben összpontosíthat a virtuális versenyre.

A kábelen található mikrofonnal ellátott távirányító lehetővé teszi a hívások kényelmes elvégzését, a hívások azonnali fogadását / elutasítását és a zenelejátszó vezérlését anélkül, hogy a telefon képernyőjére kellene nézni . A hangerő növeléséhez vagy csökkentéséhez egyszerűen csúsztassa a kapcsolót felfelé vagy lefelé.

Jellemzői:

  • Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es jack
  • Anyag: ABS + TPE
  • Fejhallgató frekvencia-válasz: 20 Hz – 20  kHz
  • Kábel hossza: 1,2 méter