Leírás

Baseus Tiny Star Mini USB-s szivargyújtós töltő – rózsaszín

Intelligens mini autós töltő számos energia-megújítási technológia támogatásával. Kiválóan használható mobil eszközök, például okostelefonok és táblagépek akkumulátorának töltésére.

A tartozék támogatja az összes legnépszerűbb gyors töltési technológiát. A gyors töltéstől (QC 3.0 + QC 2.0) az SCP + FCP-n (Huawei) és az AFC-n (Samsung) keresztül az MTK-ig (MediaTek).

Kiváló minőségű tűzálló és tartós anyagok kombinációjából készül.

Intelligens chip – A töltő intelligens energiagazdálkodási rendszerekkel rendelkezik. Ennek a megoldásnak köszönhetően a töltő teljesítménye mindig a legmagasabb szintű, még nagy terhelés esetén is. A chip  az optimális feszültséget hozzá igazítja a meghatározott berendezésekhez, így készüléke pontosan annyi energiát fog felhasználni, amennyire szüksége van.

6 biztonsági szinttel látták el.  Túltöltés, kisütés, túlfeszültség, túlmelegedés, túláram és rövidzárlat ellen. Teljes kiegészítő védelem mind a tartozék, mind a készülék részére.

A töltő mindkét oldalán elhelyezett csúszásmentes fülek garantálják a töltő megfelelő stabilitását, így nem kell attól tartania, hogy hirtelen kiesik az aljzatból.

A készülék kompatibilis a szivargyújtó aljzatokkal, amelyek a legnépszerűbb autós modellek 99% -ában találhatók .

A lágy kék fény megkönnyíti az eszköz éjszakai megkeresését és használatát.

A töltő tetején lévő behajtható fogantyú megkönnyíti kihúzását a szivargyújtó aljzatból.

Müszaki adatok

Anyag: alumínium

Portok: USB

Feszültség (bemenet): DC 12–24 V

Maximális kimenő teljesítmény: 30W

Kimeneti áram: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 20V / 1.5A

Méretek: 40 x 20,6 mm

Súly: 15 g