Tempered Glass 0.33 kijelzővédő Huawei P20 Lite készülékhez

7 990 Ft Nettó 6 291 Ft

Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Az érintőkijelző érzékenységét nem befolyásolja. Mindössze 0,33mm vastag. Jellegéből adódóan oleophobic hatású is. Könnyen felhelyezhető.

*Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a protektor csak a sík felületet fedi az optimális tapadás elérésének érdekében.

Kategória:

Leírás

A teljesen visszahajló kijelzők első és egyetlen tökéletes védelme UV reagens tapadófelülettel. A speciális ragasztó a nagy teljesítményű UV lámpával aktiválható a felhelyezés után. A “Nano water” ragasztó és az UV lámpa a csomag része, a felhelyezés egyszerű és gyors. 

Amennyiben az üveg megsérülne úgy levétele teljesen egyszerű. Az uv “nano water” az üveg alatt egy szilikon gél réteget képez melyről elsősorban az üveget el lehet távolítani és a gél réteget pedig egy mozdulattal akár csak egy fóliát lehúzhatjuk a képernyőről.